среда, 1 ноября 2017 г.

День здоров'я

Стало традицією школи двічі на рік проводити День здоров'я. В вересні цього року  це було спортивне свято, яке розпочалося лінійкою на шкільному стадіоні. З привітанням до учасників змагань виступив директор школи Іванов Є.О. Весела спортивно-танцювальна розминка для учнів та вчителів від вчителя фізкультури Пуголовкіної О.В. підняла всім настрій.
Отримавши маршрутні листи, команди протягом декількох годин змагалися за звання кращої в веселих стартах, спортивному квесті, малюкоболі, футболі, перетягуванні канату. Учасникам команд також необхідно було виконати завдання на декількох станціях, на кожній із яких їх зустрічав учитель, відповідальний за дану станцію: це естафетний біг, стрибки в довжину з місця, стрибки через скакалку, підтягування на перекладині, згинання розгинання тулуба в положенні лежачи. Учні із задоволенням виконували поставлені перед ними завдання, щоб довести, що їхня команда найкраща і найсильніша.
Закінчилося свято танцювальним батлом серед класів, а також серед учнів та вчителів. Перемогла ж, звичайно, дружба, веселий настрій.
Кращі команди та спортсмени були нагороджені грамотами. Наша команда була кращою в перетягуванні канату, в естафеті. За це її нагородили грамотами. Також отримав нагороду рекордсмен школи з піднімання тулуба з положення сидячи за 30″ Муц А.
 Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий